čtvrtek 21. července 2016

Jak čelit životním výzvám a ranám osudu

Mílu Lukášovou netřeba příliš představovat.
Na dámském klubu byla již několikrát naším hostem. Většinou nás navštěvuje na sklonku roku a nejinak tomu bude i tentokrát.
9. listopadu od 18:00 v KZ Střelnice v Kadani, se zaměříme na téma, které tu a tam provází každou bytost naší planety....
Téma "Jak čelit ranám osudu a jaký životní význam pro nás mají"....je téma univerzální a Míla L. s těmito tématy ve své psychoterapeutické praxi pracuje nejčastěji.
Proč nás potkávají životní rány, jaké fáze mají, co si vzít z psychospirituální krize, proč se u některých lidí opakují a u jiných ne, bojovat či nebojovat s osudem?
Na tyto a mnoho dalších otázek vám bude zodpovězeno jednou z našich nejlepších regresních psychoterapeutek, která zasvětila celý svůj život vědomé pomoci lidem kolem sebe.
Míla Lukášová patří zároveň mezi velké inspirátory a s trochou nadsázky ji můžeme naznat i jakýmsi nakoupávačem energie a chuti žít i v nejtěžších životních období.
Byť je toto téma na první pohled tak trochu temné, Míla L. vás provede celým pořadem s humorem a určitou nadsázkou, hravostí a zdravým selským rozumem, který i do osobnostního rozvoje patří.
S blížící se zimou se můžete nechat inspirovat i společenskou módou Boutique Lucie z Kadaně a netradičními modelkami.
Předprodej vstupenek na obvyklých místech:
Boutique Lucie, turistické informační centrum a Exim partner Kadaň.
Samozřejmě i on-line...
Vstupné: 80,-Kč
Velice se na vás těšíme 
Leona Hrnková a Míla Lukášová
www.leonahrnkova.cz
www.milalukasova.cz








1 komentář:

  1. By just specific description an investigation papers necessitates the particular article writer to understand a whole lot around ones own area, making it usually an outstanding training to buy an interest who seriously pursuits a person before you start collecting resources. https://imgur.com/a/eYhzPTm https://imgur.com/a/pRw6A0v http://vc4chad807.dip.jp https://imgur.com/a/ZKX8YMp http://74dujag11o.dip.jp https://imgur.com/a/fXSILRH https://imgur.com/a/YN6fv24

    OdpovědětVymazat